Scarlett Johansson meglátogatta Tarlós Istvánt, és elismerően nyilatkozott városvezetési képességeiről

„A színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul” - írja a Bors annak apropóján, hogy Scarlett Johansson hivatalában látogatta meg Tarlós Istvánt, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jeltöltjét.

A színésznő Budapesten forgatja a Fekete Özvegy (Black Widow, 2020) c. szuperhősfilmet, ezalatt tette tiszteletét az éppen erején felül kampányoló Tarlósnál Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes társaságban.

A cikk szerint Johansson és kislánya voltak az Állatkerben, a színésznőnek pedig az tetszett a városban, hogy sok a fiatal házaspár és gyerek, mert ez nem minden városban van így.

Tarlós cserébe azzal nyűgözte le a színésznőt, hogy Budapest nemcsak a filmesek, de a turisták körében is igen népszerű. 

A találkozóról csudálatos fénykép is készült, amelyet a Bors cikkében tekinthet meg a drága olvasó. (Bors)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.