Balmazújvárosban a Fidesz nemcsak a focicsapatot siratja, hanem a polgármesteri címet is

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nem sikerült visszaszereznie a Fidesznek Balmazújváros irányítását. Akkor veszítették el, amikor letöltendő börtönbüntetésre ítélték hivatali vesztegetés elfogadása miatt Veres Margitot. Az időközi választást meglepetésre Hegedüs Péter nyerte, megelőzve a Fidesz által támogatott jelöltet. 

Fotó: Hegedüs Péter/Facebook

A váltás legnagyobb vesztese az addig tejben-vajban-önkormányzati lakásokban fürösztött focicsapat lett. Hiába kértek ugyanis plusz támogatást a várostól, Hegedüs a kért pénzt - elődjétől eltérően - nem biztosította, mert nem akarta csődbe vinni a várost. A klubot kizárta az MLSZ, a Fidesz emiatt a polgármesterre mutogatott. 

De a jelek szerint a balmazújvárosiak egyáltalán nem bánták, hogy így alakult. Hegedüs 64,66 százalékot kapott, fideszes kihívója, Koroknai Imre 35,34-et. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.