Balzsamos időben ünnepelhetjük a forradalmat

időjárás
2019 október 23., 03:13
comments 133

Ködös, hűvös reggelre ébredtünk, de sok egyéb ma már nem fog arra emlékeztetni, hogy már ősz van: remek időjárásunk lesz ezen az ünnepen.

Már most se vészes a helyzet. Bár, mint már említettem, az ország jelentős részén, így a fővárosban is köd van, a hőmérséklet még a leghidegebb részeken se süllyedt hét fok alá, és van, ahol már most tíz fok felett van. A köd javarészt már délelőtt felszakad, és mindenhol számíthatunk némi napsütésre. Az ország északi felében 13-16, a déli felében már ekkor 18-20 fok várható.

Délután aztán országszerte remek későnyári időnk lesz, még a hidegebb dunántúli részeken is 22-24 fokig melegedhet, az ország déli vidékein pedig 27-28 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. Budapesten 25 fok várható.

Használják ki, töltsenek minél több időt a szabadban!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.