Balzsamos időben ünnepelhetjük a forradalmat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Ködös, hűvös reggelre ébredtünk, de sok egyéb ma már nem fog arra emlékeztetni, hogy már ősz van: remek időjárásunk lesz ezen az ünnepen.

Már most se vészes a helyzet. Bár, mint már említettem, az ország jelentős részén, így a fővárosban is köd van, a hőmérséklet még a leghidegebb részeken se süllyedt hét fok alá, és van, ahol már most tíz fok felett van. A köd javarészt már délelőtt felszakad, és mindenhol számíthatunk némi napsütésre. Az ország északi felében 13-16, a déli felében már ekkor 18-20 fok várható.

Délután aztán országszerte remek későnyári időnk lesz, még a hidegebb dunántúli részeken is 22-24 fokig melegedhet, az ország déli vidékein pedig 27-28 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. Budapesten 25 fok várható.

Használják ki, töltsenek minél több időt a szabadban!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.