A tigriscápa gyomrából kiszedett kézen volt a jegygyűrűje, így azonosította a férjét

ÁLLAT
2019 november 08., 10:05
comments 144
photo_camera Verity és Martyn Turner

A DNS-tesztek még nem készültek el, de a brit sajtó szerint a Réunion szigetén úszkálás közben eltűnt angol férfi felesége már azonosította a férje maradványait.

Martyn Turner földhivatali ügyintéző és felesége, Verity a nő 40. születésnapjának ünneplésére utaztak az Indiai-óceáni francia szigetre, ahol egy ötcsillagos tengerparti hotelben szálltak meg. Ennek közvetlen közelében terült el az a nyílt tengertől egy korallzátonnyal elválasztott, biztonságosnak tartott, 2 méteresnél is sekélyebb lagúna, ahová a férfi maszkkal és pipával indult búvárkodni, de soha többé nem látták.

Miután észlelték Turner eltűnését és elkezdték keresni, a zárt lagúnában négy cápát találtak, amiket egyenként levadásztak. Az egyik, 3 méter körüli testhosszúságú tigriscápa gyomrában egy erősen összeroncsolódott emberi kezet találtak, az egyik ujján egy jegygyűrűvel, a feleség ezt ismerte fel.

Azt a még folyó vizsgálat fogja megállapítani, hogy a férfi közvetlenül cápatámadás áldozata lett-e, vagy előbb meghalt, például szívrohamban vagy fulladástól, és az állat utána evett-e belőle.

(via Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.