Semmi, csak egy kép, ahogy a hivatalos útra induló osztrák államelnök éppen vonatra vár a tömegben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Rálicitált Orbán Viktorra az osztrák elnök, Alexander Van der Bellen: normál, menetrendszerű vonattal indult Olaszországba, Sergio Mattarella olasz elnökhöz. A Metropole angol nyelvű bécsi lap fotózta le Van der Bellent a bécsi pályaudvaron, ahol láthatólag nem zárták le az egész kerületet a magas rangú utas biztonsága miatt.

Orbán emlékezeteset wizzairezett július 18-án, Milánóból hazafelé, miután hónapokon át támadták ellenzéki politikusok és orgánumok azzal, hogy Garancsi István nagyon kormányközeli üzletember magángépén szokott meccsekre járni.

Van der Bellen egyébként zöldpárti politikus, tehát úgy érezheti, hogy illik a lehető legkörnyezetbarátabb módon utaznia.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.