3365 néző és 11 ezer üres szék szurkolt a Vidinek a 14 milliárdos stadionban

sport
2019 november 23., 17:36
comments 194

A felcsúti Puskás Akadémiát fogadta a Mol Vidi az NB1. 13. fordulójában. A november elején átadott, 14 400 fős, 14 milliárd forintba kerülő új, Sóstói Stadionban szombat délután

a hivatalos adat szerint mindössze 3365 néző követte a helyszínen a találkozót. 

Ki is kaptak. 

Ide kívánkozik a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagykövetének, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökének, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének kijelentése, amit még csütörtök este tett az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Rónai Egon közbevetésére, hogy a magyar klubok gyakorlatilag közpénzből működnek, Szöllősi György kijelentette:

a Fehérvár szerintem magánvállalkozás.

link Forrás

Papíron.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.