A saját főnöke, egy önkormányzati képviselő is a szigetelőszalaggal, tréfából megölt férfi gyilkosai között lehetett

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A végzetes kocsmaterasz.Fotó: police.hu

Ha nem lett volna eléggé morbid a nagylóki sztori a kocsma teraszán részegen alvó férfiról, akit három falubeli viccből szigszalaggal tekert körbe, majd záráskor magára hagyott, hogy a szerencsétlen áldozat, egy négygyermekes közmunkás, hajnalra halálra fagyjon, itt az újabb csavar. 

Mind az RTL híradója, mind a Bors azt állítja, hogy a gondatlan emberöléssel vádolt három nagylóki férfi egyike helyi önkormányzati képviselő. Ráadásul a testületnek az a tagja, aki a közmunkaprogramot szervezi. Ebben a minőségében pedig kvázi a főnöke volt a közmunkából élő áldozatnak. A Bors szerint konkrétan ő osztotta ki reggelente a munkát neki a polármesteri hivatalban. A harmincéves helyi képviselő pár évvel ezelőtt még belügyminiszteri elismerést is kapott a sikeres közmunkaprogramért.

A Borsnak sikerült elérnie a gyanúsítottat, aki nem cáfolt semmit, de a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva nem is meélt részleteket az ügyről.

(via Index)

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.