Lesz új közös ellenzéki jelölt Győrben, szerdán mondják meg a nevét

POLITIKA
2019 december 03., 05:51
comments 81

Sikerült közös ellenzéki polgármester-jelöltet állítani Győrben - jelentette be Nemes Balázs, a Monetum szóviviője a Klubrádió Esti gyors című adásában. A politikus elmesélte, hogy az összes ellenzéki párt, így a Jobbik országos vezetése is részt vett az egyeztetéseken, a kiválasztott nevét pedig szerdán teszik közzé. Emlékezetes, hogy a győri Jobbik közvetlenül az önkormányzati választás előtt puccsszerűen kilépett az egyesült ellenzéki szövetségből, mi végül a botrányba keveredett fideszes Borkai Zsolt győzelméhez vezetett a polgármester-választáson, ő azonban később lemondott, így új választás jön a városban. Amin, ezt már korábban tudni lehetett, Glázer Tmea, a korábbi összellenzéki jelölt nem indul el.

(via klubradio.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.