Mostantól estig csupa jó dologról lehet olvasni a 444-en!

2019 december 27., péntek 13:37
62

Én vagyok mostantól a 444 műsorvezetője, akit sokan talán összekevernek egy sima hírügyeletessel, pedig mi - ellentétben egy szokásos hírlapátolóval - itt ebben a 8 órában azt csinálunk, amit csak akarunk. Én például csupa jó dologról fogok beszámolni, mert 2019-ben végképp csömört kaptam a nyomasztó politikai hírekről. 

Úgyhogy most csupa jó dolog jön. Lesz benne persze olyan is, ami hagyományos értelemben nem annyira jó, de ma ezekben is meg fogjuk látni a pozitív vonóhúzást! 

Indításnak, ha már úgyis a 2010-es éveket búcsúztatja mindenki, hangoljunk az évtized - szerintem legalábbis - legeslegjobb számával, ami a Weird Boy Next Door a The Muffstól, 2014-ből:

A szám azért is végzett a toplistám élén, mert az tuti, hogy soha többé nem lesz ilyen jó Muffs-szám, a csodálatos Kim Statuck ugyanis idén októberben, 56 évesen sajnos meghalt. De ha van örök élet, akkor ő legalább hamar elkezdhette a véget nem érő bulizást!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt