Mostantól estig csupa jó dologról lehet olvasni a 444-en!

ÉLET
2019 december 27., 13:37

Én vagyok mostantól a 444 műsorvezetője, akit sokan talán összekevernek egy sima hírügyeletessel, pedig mi - ellentétben egy szokásos hírlapátolóval - itt ebben a 8 órában azt csinálunk, amit csak akarunk. Én például csupa jó dologról fogok beszámolni, mert 2019-ben végképp csömört kaptam a nyomasztó politikai hírekről. 

Úgyhogy most csupa jó dolog jön. Lesz benne persze olyan is, ami hagyományos értelemben nem annyira jó, de ma ezekben is meg fogjuk látni a pozitív vonóhúzást! 

Indításnak, ha már úgyis a 2010-es éveket búcsúztatja mindenki, hangoljunk az évtized - szerintem legalábbis - legeslegjobb számával, ami a Weird Boy Next Door a The Muffstól, 2014-ből:

link Forrás

A szám azért is végzett a toplistám élén, mert az tuti, hogy soha többé nem lesz ilyen jó Muffs-szám, a csodálatos Kim Statuck ugyanis idén októberben, 56 évesen sajnos meghalt. De ha van örök élet, akkor ő legalább hamar elkezdhette a véget nem érő bulizást!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.