Vigh László országgyűlési képviselő megosztott egy Facebook-posztot arról, hogy az ellenzéki képviselőnők rondábbak, mint a fideszesek

2020 január 31., péntek 9:05
425

Vigh László fideszes országgyűlési képviselő olyan képet osztott meg a Facebook oldalán, ami kinézetük alapján szembeállítja a fideszes képviselőnőket az ellenzéki képviselőnőkkel. A kép egyértelműen arra szeretne utalni, hogy míg a fideszes képviselők szépek és jó lelkűek, addig az ellenzékiek rossz lelkű, ronda nők, és mindez a lelküket tükrözi. 

A poszt szerzője az Apa mondta nyilvánvalóan erősen konzervatív, kormánypárti szemléletű mémgyár, akik a kép felé azt írták:

„Az ellenzék boszorkánykonyhájában úgy tűnik boszorkányban nincs hiány. Ahogy Lázár János mondotta vala:" Kell még mondanom valamit Ildikó"? ”

Nem kizárt, hogy Szabó Tünde sportért felelős államtitkárról, Novák Katalin családügyi államtitkárról, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőről és Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkárról, de magáról Vigh Lászlóról és Orbán Viktorról is lehetne találni olyan képet, amin nem a legelőnyösebb oldalukat mutatják.

FRISSÍTÉS:

Vigh László törölte oldaláról a Facebook-posztot.

FRISSÍTÉS 2:

Vigh László mégsem törölte a Facebook-posztot, csak a láthatóságát állította át, most már csak a barátai láthatják. 


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt