Egyeztetett a költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolt fideszes

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„Budapesten a Karmelita kolostorban Orbán Viktor miniszterelnök úrral áttekintettük térségünk elmúlt 10 évét és egyeztettük az előttünk álló feladatokat” - írta Simonka György fideszes képviselő és választókerületi elnök a Facebookon. Simonka előtt egy nagy feladat biztosan áll: valahogy ki kellene vergődnie bírósági ügyéből, ugyanis éppen eljárás zajlik ellene költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt.

Orbán Viktor 2019-ben jelentette be, hogy a Fidesz minden választókerületi elnökével és/vagy országgyűlési képviselőjével egyeztet. A párt Békés megyei emberei már januárban jártak Orbánnál, akkor azonban Simonka nem volt a Karmelita kolostorban, valószínűleg azért, mert épp a bíróságon volt jelenése. Hogy most a miniszterelnök mégis begyömöszölte Simonkát a programjába, annak biztosan van valami jelentősége, de annak feltérképezését jobb a szakképzettebb kremlinológusokra karmelitakolostorológusokra bízni.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó