Egy köhögő, lázas beteg a kisvárdai kórház 3 részlegén is feküdt, mielőtt pozitív lett a koronavírustesztje

Az RTL Híradó tudta meg, hogy legalább két koronavírus-fertőzöttet azonosítottak a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórházban, és ezt az Emberi Erőforrások Minisztériuma is megerősítette.

Az egyik kórházi dolgozó arról számolt be, hogy egy köhögő, lázas beteg a kórház legalább három részlegén is feküdt, mielőtt pozitív lett a koronavírustesztje.

Azóta 65 embert teszteltek a városban, közülük még egy embernél mutatták ki a koronavírust, de több eredményére még várni kell. A fertőzötteket elkülönítették – közölték.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér