Budai Gyula képviselő kőkemény üzenetben küldte a francba a budapestieket, miközben egész héten Budapestre járkált Lacházáról

idióta rekordok
2020 április 09., 10:05

A járvány egyik szórakoztató színfoltja volt eddig is Budai Gyula, az otthonmaradísért kampányoló szabadszájú parlamenti képviselő, aki sosem tesz lakatot a facebookjára és pár napja például harcias posztban, fenyegetőzve küldte el a fenébe a magyar nyugdíjasokat.

Budai most azért ragadott érintőképernyőt, hogy húsvét közeledtével megpróbálja elriasztani a lakhelyére, Kiskunlacházára igyekvő budapesti telektulajdonosokat. 

A képviselő tanári modorban veselkedett neki a bejegyzésnek, már a nyitó részben elrejtve egy kis humorgyöngyöt:

“Kiskunlacháza egy közel 10 ezer lakosú település, ahol jól megférnek egymással kunok, tothok, reformátusok és katolikusok”

Majd a lacházaiak járványellenes lépéseinek felsorolása után bemelegítésnek budapestizett egyet:

“Nem szeretnénk abba statisztikába belekerülni, amely szerint a koronavírus a fertőzések 64%-a Budapestre és környező agglomerációba korlátozódik!”

Hogy utána átszakadjon a gát és gátlástalanul szidalmazni kezdje a fővárosiakat:

“Önök pedig pesti polgártársak, akik ide járnak hétvégeken, Húsvétkor, Pünkösdkor, egész nyáron, mintha egy más világból jöttek volna. Önöket nem érdeklik a korlátozások, a lezárt játszóterek. A Duna-parton tömegesen hakniznak,a Duna-parti kis boltba bemennek 9-12 között, még akkor is, ha Önökre szólnak. Kocsival száguldoznak a nyaraló övezetben. Sorolhatnám sokáig …”

Ne legyünk igazságtalanok: Budai szavai talán általánosítók, lehet, hogy úgy pestizik, mintha Lacházán nem lehetne telke dunaújvárosi vagy kecskeméti vagy bármilyen lakosoknak, de feszült helyzetben vagyunk és azt is meg lehet érteni, hogy mindenki félti a maga portáját a fertőzéstől.

Budai is, ő ráadásul nem az az ember, aki ne mondaná ki kereken, mi nyomja a szívét:

 “Most arra kérem Önöket, hogy ha nem tudnak a település szabályai szerint élni, ne jöjjenek ide, maradjanak otthon erre a négy napra, mert elfogyott a türelem. Egyébként mi sem megyünk oda ahol Önök laknak.”

Most pedig nézzünk meg néhány olyan képet, amiket maga Budai “Mi Sem Megyünk Oda” Gyula posztolt a hivatalos Facebook oldalára ezen a héten:

Budai Gyula szerdán, egy nappal azelőtt, hogy kiposztolta volna, hogy “mi sem megyünk oda ahol Önök laknak", Budapesten személyesen tekint meg iratokat:

link Forrás

Budai Gyula hétfőn a budapesti Parlamentben:

link Forrás