Zoom-konferencia közben öltek meg egy férfit, a többi résztvevő szeme láttára

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy Long Island-i férfit saját fia támadott és gyilkolt meg - miközben a férfi éppen egy Zoom-videókonferencián vett részt, a gyilkosságot pedig a többi résztvevő élőben láthatta, írja a CNN.

A hívás többi résztvevője azonnal hívta a rendőrséget. „Azt látták, hogy a férfi lehanyatlik a képernyőről, aztán hallották, hogy nehezen veszi a levegőt” - mondta egy rendőr a New York Times cikke szerint. A 32 éves tettes elmenekült a helyszínről, egy órával később fogták el. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér