Egy részeg bemászott a kifutójába és megpróbálta puszta kézzel vízbe fojtani a varsói állatkert csacsi öreg nőstény medvéjét, Sabinát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Micimackó élőszereplős horroverzióját játszotta el egy magából kivetkőzött részeg lengyel, miután a karantén feloldásával együtt újra megnyílt a varsói állatkert. A 23 éves, korongrészeg fickó bemászott a vízesárokkal körbevett medvekifutóba, ahol Sabina, az öreg cirkuszi medve tölti nyugdíjas napjait. Vagyis ő az állatkert Bruckner Szigfridje.

Egy látogató által készített videón pompásan végignézhető, ahogy a pasi - akit előtte a tűzoltók sem tudnak kicsalogatni - megdöbben azon, hogy egy medvekifutóban medvével találkozik, ezért ijedtében beugrik a vízbe. Sabina előbb a parton követi, majd ő is beugrik a vízbe. Ekkor következik a legijesztőbb jelenet, amikor a részeg megpróbálja a fejét a víz alá nyomva megfojtani a medvét. Aki pedig jól láthatóan csak játszani akar vele. Ezért egyszer sem támad az emberre, aki cserébe többször is a víz alá próbálja nyomni a fejét.

Jó hírem van: a végén nem sikerült a mesterterv, a felek életben maradtak. A férfi kisebb karcolásokkal megúszta. Sabinát - “aki cirkuszi medve volt, megszokta az emberek közelségét, de a legkevésbé sem számított emberi támadásra” - az ápolója szerint teljesen lesokkolták az események, később a vízben találták meg, ahogy még mindig ott dörmögött, amíg meg nem nyugtatták. 

(via Daily Mail)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér