Győrfi Pál zászlót bontott a fél Európára kiterjedő Giga-Magyarország-koncepció mellett, aztán sajnos meggondolta magát

Győrfi Pál szuperszóvivő többek között ezzel a poszttal emlékezett meg a facebookján Trianon 100. évfordulójáról:

A vizuálisan felvázolt Minden Eddiginél Nagyobb-Magyarország koncepció egyetlen támadható pontja, hogy a remek nyaralóhelynek számító Krím-félszigetet valami okból meghagyta volna a marakodó szlávoknak. Igaz, hogy a hazai turizmus elkötelezettjei anélkül is olyan príma fürdőhelyeken vigasztalódhatnának, mint Portorozsszentmihály, Alsó-Koper, Velencefürdő 2 vagy Gdansk-Sóstó.

De az északon Kalinyingrádig, délen Bulgáriáig, nyugaton Lombardiáig tartó Mega-Magyarország igen vonzó elképzelés. Főleg, hogy ha megvalósulna, nem Olaszországba kéne olcsó bőrkabátért járni, hanem a Friuli-Velence Júlia tartománybeli magyar Tarvisióba.

Kár, hogy Győrfi csélcsap geopolitikus, a posztjának illusztrációját ugyanis később módosította, erre:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér