Orbán Trumpnak szurkol, mert "csak ő képes rendbe hozni az amerikai gazdaságot a járvány után"

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Jó évet zár a V4, európai összehasonlításban mind a négy ország jól kezelte a járványt, így az első csatát megnyerték, mondta a magyar miniszterelnök pénteken Varsóban a visegrádi országok kormányfőinek csúcstalálkozóján. Orbán Viktor az MTI beszámolója szerint kiemelte: a második csata a munkahelyek megőrzése, a gazdasági növekedés megindítása. 

"Mind a négy ország ellenőrzés alatt tartja az államadósságát, nem miattuk van most szükség rendkívüli európai pénzügyi tervre. Magyarország ösztönösen ellenzi a közös hitelfelvételt, de vannak országok, amelyeknek most segíteni kell, ezért elfogadják az uniós megközelítést, hogy hitelt vegyenek fel," 

mondta. Szerinte a tagállamok között egy okos pénzügyi szövetségre van szükség, és a jelenlegi javaslat ettől még messze áll. Orbán hozzátette: bíznak a tárgyalások sikerében és abban, hogy mindenhol olyan vezetők kerülnek meghatározó pozíciókba, akik gazdaságorientált gondolkodásúak és képesek rendbe hozni országuk gazdaságát a járvány után.

Azért szurkol Donald Trump amerikai elnöknek is, mert meglátása szerint csak ő képes rendbe hozni az amerikai gazdaságot a járvány után,

jelentette ki.
 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér