Két új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Mindössze két újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést a hivatalos állami oldal tájékoztatása szerint, ezzel 4174 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. 

Elhunyt egy krónikus beteg, ezzel 589-e emelkedett az elhunytak száma, 2784-en pedig már meggyógyultak, írja a honlap. A részletes adatokból az is kiderül, hogy a legutóbbi áldozat egy 51 éves férfi volt, akinek a magas vérnyomása volt az egyetlen felsorolt betegsége. 

Jelenleg 140 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 8-an vannak lélegeztetőgépen.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér