Rogán Antal kertjébe öntötte az összegyűjtött konzultációs íveket a Momentum

politika
2020 szeptember 13., 04:52

A Momentum aktivistái Rogán Antal budai villájánál akcióztak: az elmúlt hetekben összegyűjtött konzultációs ívek egy részét a propagandaminiszter kertjébe öntötték – közölte a párt.

A Momentum aktivistái a kormány propagandakiadványaiból Rogán kerítésére ragasztották, hogy „hazug”.
photo_camera A Momentum aktivistái a kormány propagandakiadványaiból Rogán kerítésére ragasztották, hogy „hazug”. Fotó: Momentum

Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja azt mondta:

„A kormány legutóbbi, koronavírusról szóló propagandakonzultációja 2 milliárd forintjába került a magyar embereknek. Orbán Viktor kormánya az országot fenyegető legnagyobb veszélyben is arra költi a közpénzt, hogy magának kampányoljon, és adatokat gyűjtsön. Ezekért a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel: az ő feladata, hogy a Fidesz politikailag profitáljon a válságból – akkor is, ha emiatt nem jut pénz szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban és iskolákban. Ha az ország vezetői nem jachtozással töltötték volna a nyarat és nem hazugságokra és propagandára herdálták volna el ezt a közvagyont, nem káosszal indulna a második hullám. Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezer kamukonzultációs ívet hoztak a szimpatizánsaink, hogy ezzel is üzenjenek a kormánynak: nem kérnek a hazugságukból.”

link Forrás

Azt, hogy Rogán Antal milyen pöpec kis kégliben húzza meg magát, korábban a 444 írta meg.