Madonna írja és rendezi a filmet saját magáról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Madonna nem bízza a véletlenre az életet bemutató filmet, inkább megírja és megrendezi ő maga. A filmnek még címe nincs, de azt már lehet tudni, hogy az Universal stúdiónál készül. 

Madonna szerint a színészi, zenei és táncos pályafutása mellett a személyes életét is bemutatja a produkció, de a hangsúly mindenképpen a zenén lesz.

„A zene vitt előre és éltetett” - fogalmazott a sztár, akinek Diablo Cody (Juno) segít a forgatókönyv megírásában.

Madonna hozzátette, hogy sok olyan története van, amelyet korábban nem osztott meg a nyilvánossággal, ezeket és élete hullámhegyeit és hullámvölgyeit is szeretné beilleszteni a történetbe.

A film producere Amy Pascal, a Sony Pictures filmstúdió korábbi főnöke. Ő volt a producere Madonna Micsoda csapat! című baseballfilmjének is 1992-ben.

A 62 éves énekestől nem áll távol a rendezés, 2008-ban debütált először filmrendezőként a Mocsok és bölcsesség című filmmel, 2011-ben pedig W.E. címmel rendezett történelmi drámát VIII. Edward brit uralkodó és az amerikai Wallis Simpson szerelmi történetéből. (MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót