David Attenborough úgy elverte Jennifer Anistont az Instagramon, mint lantfarkú madár a kacsacsőrű emlőst

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem


Amikor az előbb bekövettem, David Attenbourough-t, én voltam a hárommiliomodik, pedig a 94 éves természetfilmes csak tegnap, csütörtökön regisztrált az oldalra. Ahol 4 órán belül világrekordot döntött, mivel ennyi idő alatt érte el az egymillió követőt, egy és egynegyed órát verve az eddigi sebességi Insta-világbajnok Jennifer Anistonra. 


Első posztjában Attenborough a kílmaváltozásról és Föld drámai, törékeny állapotáról beszél, annyiban mégis optimista, mert szerinte létezik megoldás a problémákra. A filmes azt ígérte, hogy a következő hetekben ezekről a problémákról és lehetséges megoldásokról posztol majd videókat. Attenborough az  accountját alapvetően - kezdetben mindenképp -  az új tévésorozata, a Life On Our Planet, vagyis az Élet a bolygónkon promóciójára használja.

(via hvg.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót