Miután Szarka Gábor megnevezte, szerinte kik a tiltakozás felelősei, SZFE-s hallgatók egyenként beleálltak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetését képviselő Szarka Gábor Upor László volt rektorhelyettest és Csernai Mihály HÖK-elnököt tartja az amúgy magánkezdeményezésnek minősített tanköztársaság képviselőinek.

„Ötletgazdája van, ha bűnbakot keres, megtalálta, én vagyok az” – mondta a héten Németh Gábor, az egyetem oktatója, azt üzenve, hogy bár Szarka az SZFE nevében szeret nyilatkozni, „az SZFE nem ő, hanem mi vagyunk”.

„Ha bűnbakot keresnek, megtalálták” – üzenik a hallgatók most videón, amin egyenként beleálltak abba, hogy ki felelős a tiltakozásért.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó