Miután Szarka Gábor megnevezte, szerinte kik a tiltakozás felelősei, SZFE-s hallgatók egyenként beleálltak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetését képviselő Szarka Gábor Upor László volt rektorhelyettest és Csernai Mihály HÖK-elnököt tartja az amúgy magánkezdeményezésnek minősített tanköztársaság képviselőinek.

„Ötletgazdája van, ha bűnbakot keres, megtalálta, én vagyok az” – mondta a héten Németh Gábor, az egyetem oktatója, azt üzenve, hogy bár Szarka az SZFE nevében szeret nyilatkozni, „az SZFE nem ő, hanem mi vagyunk”.

„Ha bűnbakot keresnek, megtalálták” – üzenik a hallgatók most videón, amin egyenként beleálltak abba, hogy ki felelős a tiltakozásért.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó