Egy biciklisfutár felvette, ahogy a Ferenciek terénél rendőrautóba csapódik egy Toyota

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Péntek délután történt az a baleset, amit egy biciklisfutár rögzített a fejkamerájával. 

A Ferenciek terénél még zöldben indult egy rendőrautó, de nem tudott átmenni, mert keresztbe állt előtte egy autó. Mire arrébb állt a forgalmat feltartó jármű, megindult a forgalom jobbról. Egy onnan érkező Toyota pedig belecsapódott az elinduló, szirénát és villogót nem használó rendőrautóba.  

A futár megállt, megkérdezte mindkét sofőrtől, hogy hívjon-e segítséget. A biciklis szerencséje az volt, hogy jobbra nézett, mielőtt beletekert volna a forgalomba, így nem szorult a rendőrautó és a Toyota közé. A balesetben a rendőrautóban ülő utas sérült meg, könnyebben. (Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!