Semjén: Jakab, Hadházy és Tordai orvosi értelemben véve is pszichopaták, így kell hozzájuk viszonyulni

elmebaj
2020 október 26., 17:30

„Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni”

– ezt állította Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Budavári Fórumon, amin Bayer Zsolt fideszes műsorvezetővel és Szarvas Szilveszterrel, a Pesti Srácok munkatársával beszélgetett. Semjén szerint Jakabbal, Hadházyval és Tordaival szemben a türelem a kulcselem, mert ők mindig provokálnak, mint ahogy az ellenzék is, a provokációval pedig az a céljuk, hogy legyen egy olyan kép, amikor velük szemben erőszakot lehet dokumentálni.

Gyurcsány Ferencről azt mondta, a DK elnöke őrült, de tehetséges ember, ugyanakkor veszélyes. „Veszélyes, mert Gyurcsány amorális, nála a jó és a rossz nem létezik, csak az, mi a hasznos és mi nem” – mondta Semjén.

Semjén szerint a mai magyar balliberális tábor a bokájáig nem ér a régi MSZP-nek és SZDSZ-nek, azt mondta: „Horn Gyulában volt államigazgatási felelősség, társadalom iránti felelősség. Horn Gyulán óriási volt a nyomás, hogy adja el az OTP-t Soros Györgynek, és Horn Gyula azt mondta, hogy nem. Horn javára kell írni, hogy a magyar bankrendszert nem adta oda a Soros-világnak, mert akkor a mesterterv az volt, hogy Sorosék felvásárolják a magyar államadósságot, és akkor az ükunokáink is nekik tartoztak volna.”

„Bayer Zsolt szerint 30 évvel a rendszerváltás után az egész világ komplett meghülyült, a legsötétebb kommunisták élik reneszánszukat” – írja a Pesti Srácok.

Semjén Zsolt kereszttel a kezében 2019. szeptember 4-én.
photo_camera Illusztráció: Semjén Zsolt/Facebook

Semjén azt mondta: hogy ki férfi és ki nő, az a születés pillanatában eldől, a nemet a kromoszóma eldönti. „A gender tilalmát szigorúan a gyermekek védelmében akár az Alkotmányban is rögzíteni kell. Kövér László mondta a legjobb és legtökéletesebb mondatot, miszerint én is férfi voltam egy női testbe zárva, de aztán megszült az anyám” – mondta Semjén aki szerint a „genderőrület” a békafőzés tipikus esete, minket békafőzéssel főznek, érzékenyítenek. (Pesti Srácok)