Egy házaspár gombászás közben megtalálta egy 14 év körüli kislány maradványait

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Illusztráció: Jean-Philippe Delobelle/Biosphoto

Pár hónapja egy gombászó házaspár Szántódpuszta közelében, a turistaútvonaltól nem messze, egy bokros-fás területen egy nejlonzacskót és emberi csontokat találtak – írta meg a Sonline.

Miután hívták a rendőrséget, a rendőrök átfésülték a környéket, sokáig vizsgálódtak, még mindig igyekeznek megtudni, kinek a földi maradványait találták meg.

A szakértői vizsgálat szerint egy 13-14 év körüli kislány holttesttét találták meg, az állkapocs nélküli koponyacsont és pár bordacsont került elő, a gyerek az elmúlt két évtizedben halhatott meg. Nem tudni, bűncselekmény áldozata lett-e.

A nyomozók átnézik az eltűntek listáját, hátha akad valami nyom. Az ügyben a siófoki rendőrkapitányság folytat közigazgatási eljárást. (Sonline)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!