Meccs közben derült ki, hogy pozitív a tesztje, lehívták a pályáról, majd visszatért, és mindenkit megölelt és megcsókolt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kedden este Justin Turner, a Los Angeles Dodgers baseballjátékosa kénytelen volt játék közben elhagyni a pályát, mert kiderült, hogy a koronavírus-tesztje pozitív lett. Ettől függetlenül a csapat - története során először -   története során hetedszer, 32 év után először megnyerte a World Seriest. Ekkor Turner visszatért - annak ellenére, hogy kérték, hogy ne tegye -, hogy közösen ünnepeljen csapattársaival. 

Tehát a sportoló, aki ekkor már tudta, hogy elkapta a vírust, megölelte, letapogatta barátait, végezetül pedig megcsókolta a feleségét. A Daily Dot megjegyzi, hogy a felelős, példamutató viselkedés nemcsak ekkor nem ment neki, már a meccs közben is hagyta, hogy maszkja lecsússzon, leginkább az állán és a szakállán viselte.  

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!