Szárítógépbe szorult három tinédzser Essexben, végül megúszták szárazon

idióta rekordok
2020 október 31., 15:42

Drámai hírről számolt be szombat délután a brit közszolgálati BBC: az essex-i tűzoltóknak nagy erőkkel kellett kivonulniuk egy elhagyatott mosodába, Bower Hill városában, miután három tinédzser egy ipari szárítógép fogságába esett.

Az nem világos, hogy a fiatalok pontosan miért másztak bele a masinába, egyikük lába viszont beszorult a gép ajtajába, csapdába ejtve ezzel mindhármukat.

Nem világos, hogy mi miatt, de a mentőakció rendkívül nehézkes feladatnak bizonyult. Részt vett benne a helyi rendőrség, a légimentők alakulata, és a katasztrófavédelem egyik speciális egysége is.

Mint kiderült, a beszorult fiú bokáját először ki kellett szabadítani, ezután őt kellett segíteni a szárítóba, utána eltávolítani a gép ajtaját, hogy aztán mindhármukat ki lehessen szabadítani. A mentési akcióban a fiúnak fájdalomcsillapítót kellett adagolni, annyira súlyosnak találták a sérülését.

A hatóságok a közleményben hangsúlyozták, hogy kifejezetten komplikált, több felszerelést igénylő és megterhelő akció végén sikerült kimenekíteni a fiatalokat a szárítógépből. (BBC)