18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Okkult rituálé miatt öltek meg egy 7 éves kislányt Indiában

bűnügy
2020 november 17., 13:05

Okkult rituálé miatt öltek meg egy 7 éves kislányt India északi részén, az ügyben négy ember ellen emeltek vádat.

A gyilkosságot és a rituálét egy Uttar Prades-i gyermektelen pár rendelte meg a gyermekáldás reményében. Egyikük unokaöccsét és egy másik férfit béreltek fel 1000 rúpiáért (kb. 4000 forintért), akik a megölt lány szomszédságában éltek.

Bridzses Szrivasztava rendőrtiszt szerint a megdöbbentő ügy rámutat arra, hogy a babonaság és a tudatlanság még mindig nagyon elterjedt az országnak ezen a részén.

Rendőrök a rendőrség előtt Bikhruban, Kanpurtól 30 km-re 2020. július 3-án.
photo_camera Rendőrök a rendőrség előtt Bikhruban, Kanpurtól 30 km-re 2020. július 3-án. Illusztráció: STR/AFP

A két ittas férfi a díváli hindu fényünnep idején, szombat éjszaka rabolta el a kislányt, megpróbálták megerőszakolni, majd megfojtották, és kivágták a máját, hogy elvigyék a megbízóiknak. A pár tagjai abban a reményben ették meg a szervet, hogy annak segítségével gyerekük születhet. A férj a nyomozóknak elmondta: egy fekete mágiával foglalkozó könyvben olvasott a rituáléról.

A rendőrök a faluja közelében találtak rá a lány holttestére. A gyilkosok beismerő vallomást tettek, és a megbízóikat is letartóztatták. A négy ember ellen gyorsított eljárásban, gyilkosság és nemi erőszak miatt emeltek vádat. Ha bűnösnek találják őket, életfogytiglani börtönbüntetés vagy halál vár rájuk. (Huffington Post India, MTI)