Várkonyi Andrea: A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az

ÉLET
2021 április 22., 04:21

„A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni, remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az”

– ennyit mondott Várkonyi Andrea a Hot! magazinnak, aminek legújabb számában az „egyik, neve elhallgatását kérő kollégája” elmondta, hogy a volt TV2-s műsorvezető, Várkonyi Andrea eddig titokzatos üzletemberként emlegetett párja a dollármilliárdos Mészáros Lőrinc, akivel hamarosan összeházasodnak.

„Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia, és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, és hogy összeházasodnak” – mondta a meg nem nevezett forrás a lapnak, ami úgy tudja, Várkonyi és a felcsúti milliárdos „nagyjából hónapokkal azután” kerültek közel egymáshoz, hogy Mészáros Lőrinc 2020 őszén elvált feleségétől, Kelemen Beatrixtól, akivel három közös, felnőtt gyerekük van. Annak ellenére, hogy tavaly februárban azt mondta, nem tekinti magát közszereplőnek, Mészáros válásáról az állami hírügynökség számolt be.

Várkonyi Andrea 2006 és 2017 között Bochkor Gábor élettársa volt, a kapcsolatukból 2007-ben született egy lányuk. A volt műsorvezető 2020 elején Zsidró Tamás fodrásszal volt együtt, az ő kapcsolatuk 2020 áprilisában ért véget.

photo_camera A Hot! magazin aktuális címlapja Fotó: Hot!