Összeesett és meghalt az esküvőn a menyasszony, a vőlegény ott helyben elvette helyette a húgát

külföld
2021 június 04., 13:57

Az esküvői szertartás alatt összeesett és meghalt egy menyasszony Indiában. Az önmagában eddig szomorú történet viszont akkor vett bizarr fordulatot, amikor az ünnepség tovább folytatódott, és a vőlegény a halott menyasszony húgát vette el. A holttest ezalatt egy másik szobában feküdt.

Az esküvőt május 27-én tartották az Uttar Pradesh tartománybeli Samaspurban. Épp az egyik hagyományos ceremónia zajlott, amikor Surbhi, a menyasszony összeesett. Szívrohamot kapott, a kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

„Nem tudtuk, mit csináljunk ebben a helyzetben. Összeült a két család, és valaki felvetette, hogy a húgom, Nisha menjen hozzá a vőlegényhez” - nyilatkozta Surbhi bátyja, Saurabh.

Ez is történt, a ceremóniát Nishával folytatták, miközben Surbhi testét ugyanannak az épületnek egy másik szobájában ravatalozták fel.

„Soha nem kellett még ennyire ellentétes érzelmekkel megküzdenünk” - mondta a menyasszony nagybátyja. „Az egyik lány halála miatti gyászt és az esküvő örömét még fel kell dolgoznunk.” (Insider)