Christina Aguilera szerint Britney Spears gondnokság helyett a lehető legnagyobb szabadságot érdemli

bulvár
2021 június 29., 16:47

Christina Aguilera Twitteren és Instagram sztorikban is támogatásáról biztosította Britney Spearst, aki múlt héten szólalt meg újra személyesen a bíróságon abban az évek óta húzódó perben, melyet az énekesnő indított az apja által fölötte gyakorolt, mindenre kiterjedő felügyelet ellen.

photo_camera Christina Aguilera a 2019-es Amfar-gálán Fotó: GREGG DEGUIRE/Getty Images via AFP

Aguilera, aki gyerekkorában a Mickey Mouse klubban volt Britney Spears szereplőtársa, zenei karrierjük jó részében pedig a sajtó igyekezett ádáz riválisként beállítani őket, azt írta, az elmúlt napokban sokat gondolt Britney-re és mindarra, amit átélt.

„Elfogadhatatlan, hogy bármilyen nő vagy ember, aki szeretné irányítani a saját sorsát, nem élhet úgy, ahogy akar. A legkimerítőbb, legpusztítóbb és legmegalázóbb dolog, amit csak el lehet képzelni, az, ha olyan emberek hallgattatnak el, hagynak figyelmen kívül, félemlítenek meg vagy tagadják meg a támogatásukat, akik „közel” állnak hozzád. Azt a káros mentális és érzelmi rombolást, ahogy ez az ember lelkére hat, nem szabad könnyedén venni” - írta.

Christina Aguilera szerint minden nőnek joga van a saját testéhez, a saját reproduktív szerveihez, a magánélethez, a saját teréhez, a saját gyógyulásához és a boldogságához. Britney bírósági felszólalásából pedig úgy érezte, hogy az énekesnő felé sem együttérzést, sem tisztességet nem mutattak azok, akik hatalmat gyakorolnak fölötte.

„Meg vagyok győződve róla, hogy egy olyan nő, aki a többség számára elképzelhetetlen körülmények között és nyomás alatt dolgozott, a lehető legnagyobb szabadságot érdemli, hogy a legboldogabb életét élhesse. Megérdemel minden IGAZI szeretetet és támogatást a világon” - véli Aguilera.

Spears a meghallgatáson emberkereskedelemhez hasonlította az elmúlt éveket: 13 éve az apja gondnoksága alatt él, és az anyagiaktól kezdve a fogamzásgátlásig gyakorlatilag semmiben sem dönthet szabad akarata szerint. (People)