A Wilio segít szolgáltatóra találni a kert, ház, lakás körüli munkákhoz

hirdetés
2021 július 02., 05:55
ad

A nyári kirándulások közeledtével és a járványellenes intézkedések lejártával megnőtt az igény, egyéb szolgáltatások mellett, a házépítésre és lakásfelújításra.

Ez összefügg a mesteremberek, kézművesek és szakértők keresésével, ami meglehetősen komoly problémát jelenthet. A Wilio hatékony megoldást kínál több száz elégedett ügyfél számára. Gyorsan és megbízhatóan talál szakembereket a ház, lakás és kert körüli munkákhoz.

A Wilio a legnagyobb adatbázist kínálja Magyarország szerte több ezer ellenőrzött szakemberrel, akik különböző szolgáltatásokat nyújtanak. Aki megpróbált minőségi szakértőt találni a fürdőszoba felújításához, a terasz burkolásához vagy a lakás/ház festéséhez, tudja, hogy ez nem könnyű feladat. A szakértők iránti kereslet magas, és nem biztos, hogy minőségi munkást talál. Még akkor sem, ha ismerőseitől személyes ajánlásokat kap. Gyakran sok időt tölt azzal, hogy kapcsolatba lépjen a szakemberrel, hogy megtudja, mikor lesz elérhető, és hogy az ár megfelel-e a költségvetésének. Előfordul, hogy több tucat szakértőt kell hívnia, amíg meg nem találja azt, akinek van ideje és elfogadható árat kér.

Könnyítse meg a megfelelő szolgáltató kiválasztását

A Wilio időt és pénzt takarít meg az ügyfeleknek: a megbízónak már nem kell felkeresnie a szolgáltatókat. Még a járvány idején is megbízók százainak segít szakembereket találni különböző munkákra. A Wilio alkalmazás egyedisége abban rejlik, hogy nem egy szolgáltatói listát kínál, hanem felkeresi a szakértőket az alapján, milyen szolgáltatásra van szüksége a megbízónak. Azok a szakemberek, akik érdeklődnek a munka iránt és elérhetőek az adott időpontban, árajánlatot küldenek a megbízónak. Ráadásul a rengeteg értékelésnek és véleménynek köszönhetően az ügyfél biztos lehet a szolgáltató megbízhatóságában.

Erika kipróbálta az alkalmazást, amikor lakásfelújításra volt szüksége.

"Az első lépés a megbízás létrehozása. Számos konkrét kérdésre kell választ adni a projekt kategóriája szerint. Ezután néhány órán belül több szakembertől is kaptam üzenetet árajánlatokkal. Megnézhettem a róluk alkotott véleményeket, az elérhetőségeiket és az üzleti profiljukat.”

Mivel a megbízó összehasonlíthatja az ajánlatokat, nagyon könnyű megbizonyosodni arról, hogy valóban méltányos árat fizetnek-e a munkáért. "Nagy projektek, például felújítások esetében óriási előnyt jelent a különböző szakértők árának gyors összehasonlítása. Elkerülhető az az érzés, hogy felesleges pénzt dobtam ki az ablakon."

Megbízás pár perc alatt

A Wilio használata egyszerű és hatékony. Mindössze néhány percbe telik, amíg létrehoz egy megbízást. A leírásnak köszönhetően a szakértők gyorsan eldönthetik, hogy jelentkeznek-e a projektre, vagy sem. Megbízását az alkalmazáson vagy a weboldalon keresztül is megadhat.

Máté, akinek padlócserére volt szüksége, Wilio segítségét kérte, miután a szakember lemondta a már megbeszélt időpontot.

"Megállapodtunk, és két nappal a megvalósítás előtt közölte velem, hogy nem tud eljönni, mert családi gondjai akadtak. Mivel már minden anyagot megvásároltam, nem akartam tovább várni, megpróbáltam az interneten keresgélni. Rátaláltam a Wilio oldalára, és úgy gondoltam, kipróbáltam. Meglepődtem, hogy három, nagyon profinak tűnő padlóburkoló is szinte azonnal jelentkezett."

Máté elégedett volt a kivitelezéssel: "Egy segédmunkással jött, így nagyon gyorsan és pontosan elvégezték a munkát. Mielőtt elmentek, kitakarítottak maguk után. Azt fontolgatom, hogy rajtuk keresztül a csempéket is kicseréltetem a fürdőszobában" - összegzi Máté.

Ha megbízható szakemberre van szüksége a lakásban vagy házban való munkavégzéshez, hozzon létre egy megbízást a www.wilio.hu felkeresésével.