Vidáman cigizgettek, mászkáltak és csókolóztak az M1-es belső sávjában vészvillogóval leparkoló románok

idióta rekordok
2021 július 07., 08:09

Elég jó videókat szokott közölni a Magyar Közút az autópályákon életveszélyes debilségeket elkövető autósokról, de a legfrissebb darabjuk különösen erős. A felvételen egy koccanás utáni eseményeket látjuk.

A főszereplő egy román rendszámú személyautó, amelyik múlt szombaton éjjel az M1-esen Ausztria felé haladva Komárom környékén ráfutott egy kisteherautóra és összekoccant vele. A teherkocsi szabályosan lehajtott a leállósávra, a személyautó három utasa azonban úgy döntött, hogy - bár a Magyar Közút beszámolója szerint az autójuk abszolúte működőképes maradt - maradnak ott, a belső sávban. Bekapcsolták a vészvillogót, aztán lazán vártak egy félórát a rendőrség megérkezésére. Ők maguk is ott, a belső sávban mászkálva. Láthatósági mellény nélkül. Néha rágyújtottak, volt, hogy smároltak is egyet - a háromból ketten -, volt, hogy az anyósülés felőli oldalon állva tanulmányozták a helyzetet.

De velük volt az őrangyal, mert az éjszaka is meglehetősen sűrű forgalom ellenére senki sem hajtott sem a kocsiba, sem őbeléjük, amikor éppen a sáv közepén mászkáltak.