Tüttő szerint az embereket nem is zavarta a tengerből kilovaglós videója

ÁLLAT
2021 augusztus 05., 10:21

"Csupán az életem egy érdekes momentumának gondoltam" - nyilatkozta a 168 órának Tüttő Kata, a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes arról az Instagramra kirakott videójáról, melyen éppen kilovagol a tengerből.

Érdekes momentum Tüttő Kata életéből
photo_camera Érdekes momentum Tüttő Kata életéből Fotó: screencap

A felvétel körül még a propagandagépezettől is szokatlan habverést csapott a porpagandagépezet, ám Tüttő szerint az emberek többsége valójában nem tartja problémásnak, hogy magánemerként a magánnyaralásán a magánpénzéből milyen, turistáknak kínált szolgáltatásra fizet be.

Szerinte valójában arról van szó, hogy a propagandagépezet azért próbál botrányt kavarni a lovaglásából, mert ezzel akarják elterelni a figyelmet a valódi botrányokról. "Mivel most veszítette el a kormány a 77 milliárd forintos norvég alapot, veszélyben van a helyreállítási és újjáépítési alap, valamint kiderült, hogy újságírókat hallgatnak le" - mondta.

Tüttő időközben eltávolította a posztot, mert a kommentelők közül többen szexuális utalásokat tettek, valamint egyesek az ő és gyerekei halálát kívánták. A lovaglás amúgy. amit a kormánypárti sajtó a luxus netovábbjaként igyekszik beállítani, 80 euróba került. "Egy foci-eb jegy árának a töredéke", mondta Tüttő.(168 óra via 24)