Shoppingoló medvebocsot találtak Los Angelesben

ÉLET
2021 augusztus 10., 09:15

Los Angeles, szombat kora reggel, a Ralphs nevű szupermarketben egy medvebocs grasszál a sorok között. Mindenki meglepődve figyelte az eseményeket de a jövevény ártalmatlanul kisétált a boltból és valószínűleg jobban félt a többi vásárlótol mint azok tőle.Tisha Campbell, színésznő pont abban a boltban vásárolt és videóra vette találkozást.

link Forrás

Egy másik vásárló azt írta Facebook oldalán :”éreztem, hogy valami szuszog a lábamnál, lenézek ..és egy medve volt!” Maria Campbell a poszt írója szerint a bocs megijedt és ezután rohant be az élelmiszerboltba. A végére csak annyit írt, “még nem is ittam kávét”.

A helyi vadon élő állatokért és halakért felelős szerv (CDFW) végül megtalálta a városban barangoló medvét aki egy utánfutó alatt bujkált. A CDFW elkábította a 54 kilós medvét és hamarosan egy közeli erdőben elengedték.

A Kaliforniai hatóság szerint már több jelentést is kaptak hasonló medvék kóborlásáról ezért megkérték az ott élőket, hogy azonnal jelentsék ha hasonlót látnak.

David Balen a Porter Ranch alelnöke úgy nyilatkozott az esetről : “Örülök, hogy senki nem érintkezett a medvével. Bármi megtörténhetett volna” (HuffPost)

A cikket Cmarits Milán írta.