Orbán Viktor kiposztolta a nyári olvasmányait, Jakab Péter azzal reagált, hogy majd a börtönben lesz ideje olvasgatni

könyv
2021 augusztus 19., 11:21
comments 7

Orbán Viktor, aki vélhetőleg épp nyári szabadságát tölti, Facebook-oldalán kitett egy fotót a nyári olvasmányairól, nyilvánvalóan azért, hogy így biztassa olvasásra, művelődésre, szellemi feltöltődésre a magyarokat.

Több se kellett az ellenzéki politikusoknak, rögtön megjelentek a kommentszekcióban. Az MSZP-s Ujhelyi István a Ludas Matyit ajánlotta a miniszterelnök figyelmébe, míg Jakab Péter azt üzente: „Majd a börtönben lesz időd olvasgatni. Addig is ajánlom a Bibliát.”

Jól odapirítottak, mi?
photo_camera Jól odapörköltek! Fotó: Orbán Viktor / Facebook

Orbán egyébként a következőket olvassa: Helen Russell könyvét arról, hogy mi a dánok boldogságának titka, Rod Dreher keresztény-konzervatív publicista „gyakorlati teológiáját”, Boyé Lafayette De Mente a kínai észjárásról szóló könyvét, illetve Ian Douglas tudományos újságíró megfejtését arról, hogy megbetegít-e a modern technológia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.