Hamvai PG kristályokat keres a Bakonyban Berényi Miklóssal, miközben Ördög Nóra a zalahalápi mű-stonehenge előtt ordít

tévé
2021 augusztus 23., 08:12
comments 9

„A magyarság történetének két nagyon fontos állata lett a csapatok szimbóluma, ez nem véletlen, mert valamikor réges régen, ezek a különleges, varázslatos tulajdonságokkal felruházott állatok uralták ezt a vadont. És most nekünk, embereknek be kell bizonyítanunk azt, hogy nem szakadtunk el teljesen a természettől, hogy képesek vagyunk még a minket körülvevő értékeket tisztelve visszanyúlni valami olyan tiszta tudáshoz, amiről lehet, hogy már azt gondoltuk, hogy elveszett, de szerintem ott van bennetek” – üvöltötte Ördög Nóra a zalahálápi mű-stonehenge mellett, a TV2 új, saját gyártású kalandrealitynek nevezett műsorában, ami a Totem címet kapta, miközben Berényi Miklós Szőke Zoltán kérdőjelekkel a feje fölött hunyorgott. Pont mint én a tévé előtt.

A két állat, amiről Ördög Nóra beszélt, a szarvas és a farkas, ami Oláh Ákos, a TV2 tartalomfejlesztője és a formátum kitalálója szerint „a kereszténység előtti totemkultúrában két nagyon tisztelt állat volt, nevüket nem merték kimondani”, ezért „nyilvánvaló lett a csapat két elnevezése”.

Röviden összefoglalva: a Totemben TV2-közeli celebek terepmintás ruhában, két darab, 7-7 fős csapatra osztva keresnek kristályokat a Bakonyban, miközben a műsorvezető Ördög Nóra kitartóan ordít a háttérben, néha magassarkú csizmában botladozva a réten, néha pedig egy sziklán egyensúlyozva a Missoni-ihlette, cikkcakk-mintás, földig érő ruhájában.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.