Szív alakba rendezett juhokkal gyászol egy ausztrál birkatenyésztő

GYÁSZ
2021 augusztus 26., 05:58
comments 2

A járvány miatt nem tudott a kórházban elbúcsúzni a rákban elhunyt nagynénjétől, és a temetésre sem tudott elmenni, emiatt egy ausztrál birkatenyésztő kitalálta, állataival együtt vesz búcsút.

link Forrás

Elmondása szerint csak harmadik-negyedik próbálkozásra jött össze rendesen, hogy az állatok szív alakba rendeződjenek, amit végül úgy ért el, hogy az állatoknak szánt takarmányt szív alakban szórta le a legelőre, majd drónnal lefilmezte őket. Ben Jackson nem először csinált ilyet, az elmúlt években juhai segítségével többször is megformált már különböző logókat vagy szimbólumokat. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.