Negyven év után új lemezt ad ki az ABBA

ZENE
2021 szeptember 02., 18:15
comments 7

Voyage néven ad ki vadiúj nagylemezt az ABBA.

Az ikonikus svéd együttes utolsó albuma, a The Visitors negyven évvel ezelőtt jelent meg.

Az új album november ötödikén érkezik, azt ígérik, hogy egy karácsonyi dal is lesz rajta. Az I Still Have Faith In You és a Don't Shut Me Down című számokat már meg is lehet hallgatni.

link Forrás

Lesznek koncertek is: 2022 májusától Londonban a tagok digitális avatarjai (ezek nem hologramok lesznek az együttes szerint) adják elő a dalokat egy tíztagú élő zenekarral.

Az együttes eredetileg két új szám felvétele miatt vonult stúdióba pár éve, amiket végül nem adtak ki külön, viszont közben írtak egy teljes albumot. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.