Agyonvertek egy idős embert Borsodban

bűnügy
2021 szeptember 14., 19:36
photo_camera Fotó: police.hu

Agyonvertek egy idős embert Monok külterületén, a rendőrség két fiatalkorút gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével.

A főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben, de két gyanúsítottat előállítottak.

A holttestet 14:30-kor találták meg a település külterületén. A helyszíni vizsgálat megállapította, hogy a 77 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

A rendőrök a bejelentés után pár órán belül megállapították az elhunyt személyazonosságát, illetve azonosítottak és a főkapitányságra előállítottak két fiatalkorút, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók.

A gyanúsítottak kihallgatása folyamatban van. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.