Tengerbe csapódott a gépével a Netanjahu-per egyik tanúja

külföld
2021 szeptember 14., 09:01
comments 6

Hétfő este halálos repülőgép-balesetet szenvedett az izraeli kommunikációs minisztérium egy vezető tisztségviselője és a felesége.

Haim Garon a feleségével hétfő este háromnegyed nyolckor szállt fel Haifából, és a Görögországhoz tartozó Szamosz sziget közelében zuhantak le és csapódtak a tengerbe. Egyikük sem élte túl. Más nem utazott a gépen.

Benjamin Netanjahu értékeli a választás eredményeit hívei előtt.
photo_camera Benjamin Netanjahu értékeli a választás eredményeit hívei előtt. Fotó: MENAHEM KAHANA/AFP

Garon az ügyészség egyik tanúja lett volna a volt izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu ellen indított perben. A vád szerint a volt kormányfő ajándékokat fogadott el nagy médiacégektől kedvező szabályozásért cserébe.

Ügyészségi forrásokra hivatkozva a Jerusalem Post arról ír, hogy nem Garon volt a legfontosabb potenciális tanú az ügyben, de már megkapta a hivatalos idézését a vallomástételre. (Jerusalem Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.