Hadházy Ákos bement a HírTV-be és váratlanul előrántotta a hatvanpusztai birtokról készített fotóját

POLITIKA
2021 szeptember 21., 05:59
comments 22

„Ha már ilyen lehetőségem van, hogy eljöhettem a HírTV-be, (..) hadd mutassak egy olyan képet, ami a kormánytól független sajtóban elég sokat jelen volt, de a Hír Televízióban sajnos valahogy nem ütötte át az ingerküszöböt,” mondta Hadházy Ákos a HírTV hétfő esti Csörte című műsorában, és elővette a hatvanpusztai birtokról készített légi felvételt. Vitapartnere, a fideszes Budai Gyula lefagyott, a műsorvezető M. Dobos Marianne a műsoridőre hivatkozva próbálta letekerni a miniszterelnök édesapjának birtokán folyó beruházásról beszélő független országgyűlési képviselőt.

link Forrás

Hadházy váratlan húzására Budai Gyula mindössze annyit tudott reagálni, hogy

ugyanolyan képviselő mint ő, jöjjön be a parlamentbe, és beszéljen erről ott is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.