Jakab Péter Csányi Sándorról: Aki magánrepülővel repteti a miniszterelnököt, ott valami nagyon sántít

2021 szeptember 21., kedd 9:37
4

„Azok, akik úgy lettek milliárdosok, hogy ennek az aljas NER-nek köszönhetik a pénzüket, azokkal szerintem sok beszélgetni valóm nem lesz. Esetleg majd a legfőbb ügyésznek, az ügyészségnek meg a bíróságnak. Aki viszont a saját tehetségének köszönhetően, még a NER ellenére is képes volt meggazdagodni és fejlődni, annak köszönöm, hogy értékes munkahelyeket teremtett a hazának. Rájuk vigyázni kell. Akik viszont csak az államnak köszönhetik a milliárdjaikat, oda vagyonadót kell kivetni” – ezt Jakab Péter válaszolta a 24.hu-nak adott interjújában arra a kérdésre, hogy „hogy áll a magyar gazdasági élet nagyjaihoz”, illetve „inna-e egy kávét” a kormányváltás után mondjuk Csányi Sándorral.

Az ellenzéki előválasztáson miniszterelnök-jelöltként induló Jakab Csányiról ezután azt mondta, „aki magánrepülővel repteti a miniszterelnököt, ott valami nagyon sántít”. Szerinte ”vele majd az ügyésznek kell elbeszélgetnie, miért érezte úgy, hogy a luxusgépét Orbán rendelkezésére kell bocsátania, hogy az futballmeccsekre repüljön”, illetve az is kérdés, „milyen összefüggés van az ő gazdagodása és a miniszterelnök urizálása mögött”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt