Donald Trump beperelte az unokahúgát

külföld
2021 szeptember 22., 09:52
comments 1

„A New York Times újságíróinak egy csoportja egy kiterjedt keresztes háborút folytat, hogy megszerezze Donald Trump bizalmas adóügyi dokumentumait, ezért könyörtelen módon megkereste az elnök unokahúgát... ... és meggyőzte őt, hogy csempéssze ki az iratokat egy ügyvédi irodából.”

Ez szerepel abban a feljelentésben, amelyet az ex-elnök tett a napokban. Tavaly derült ki a New York Times oknyomozásából, hogy Trump a veszteségeire hivatkozva évtizedek óta alig fizetett adót. A BBC emlékeztet, hogy Mary Trump, Donald unokahúga később a saját könyvében elismerte és részletesen el is mondta, hogyan szerezte meg és juttatta el a laphoz nagybátyja adóügyi iratait. Egy évvel ezelőtt ő maga perelte be a bácsikáját és két másik családtagját csalás miatt.

photo_camera Mary Trump könyve, a Túl sok és soha nem elég: Hogyan teremtette meg a családom a világ legveszélyesebb emberét. Fotó: STEPHANIE KEITH/Getty Images via AFP

A nő a könyvében, amelynek a Túl sok és soha nem elég: Hogyan teremtette meg a családom a világ legveszélyesebb emberét címet adta, Donald Trumpot egy narcisztikus alaknak írja le, aki minden amerikaira veszélyt jelent.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.