Saját logót terveztek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagzijára

ünnep
2021 szeptember 24., 13:01
comments 10

Lezárták az alcsútdobozi arborétumot Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagzija miatt. És pont ebben az időszakban még a kisvasút sem jár erre.

Be van zárva a kisvasút épp Mészáros Lőrinc lagzijának idején.
photo_camera Be van zárva a kisvasút épp Mészáros Lőrinc lagzijának idején. Fotó: Czinkóczi Sándor

Péntek délelőtt már biztonsági emberek álltak autóikkal a park körül utak különböző pontjain. Az autónkat a belépésig nem állították meg, de figyelték, ki tart arra.

Golfkocsis EUROVÉD-es keményfiúk vigyázzák Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagziját tavaly szeptemberben.
photo_camera Golfkocsis keményfiúk vigyázzák Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagziját. Fotó: Kaufmann Balázs

Az arborétum és a Felcsút közötti úton egymást követték a násznépet szállító kisbuszok. A meghívottak egy részét a Puskás Akadémia három éve épült konferencia-központjában parkoltatják le, ahol átszállhatnak a sofőrszolgálathoz, hogy a szomszéd faluba szállítsák őket.

Vendégek érkeznek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjére 2021. szeptember 24-én a felcsúti Puskás Akadémia konferencia központjába.
photo_camera Vendégek érkeznek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjére 2021. szeptember 24-én a felcsúti Puskás Akadémia konferencia központjába. Fotó: Kaufmann Balázs

Így a vendégeknek nem kell találkozniuk a Lovasberény felé vezető úton felsorakozott tévéstábokkal és fotósokkal, akik legfeljebb az elhúzó járműveket tudják felvenni.

Úgy tudjuk, az arborétum területén még a kisvasút megállója felőli személyzeti bejárón is többszintes beléptetési rendszer működik. Ezeknél egy lista alapján szűrik, kit lehet beengedni. Akinek ez összejött, megkapta az egyedi sorszámmal ellátott karszalagját, amit az ifjú párra utaló L&A logó díszített. Erről egy képet is kaptunk az egyik szerencsés bejutótól:

Úgy tudjuk, a vendégeknek J.Lo helyett Gönczi Gábor és Radics Gigi fellépésével kell beérniük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.