Momentum: Kecskeméten szavazatokat vásárol az MSZP

POLITIKA
2021 szeptember 27., 12:33
comments 5

Bodrozsán Alexandra, a Momentum kecskeméti jelöltje szerint tömegével buszoztatták az embereket a helyi szavazósátorhoz, és 2-4 ezer forintot kínáltak nekik, hogy szavazzanak az MSZP-s Király Józsefre és Karácsony Gergelyre az előválasztáson.

Állítása szerint ezt a saját fülével hallotta, felvételt is készített, amit eljuttatott az Országos Előválasztási Bizottsághoz. Arra kéri a testületet, hogy léptessék vissza ellenfelét.

photo_camera Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke és Király József Fotó: Tóth Bertalan/Facebook

Királyt saját pártján kívül a Jobbik, az LMP és a Párbeszéd támogatja, a momentumos jelöltet pedig a DK, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Liberálisok.

Frissítés (17:23): Az MSZP közleményében alaptalannak nevezte Bodrozsán állításait, és rágalmazás miatt feljelentette a momentumos jelöltet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.