Robbanás volt egy társasháznál Svédországban, 25 embert kórházba szállítottak

külföld
2021 szeptember 28., 08:49

A svédországi Göteborgban kedden kora reggel robbanás volt egy társasháznál a város egyik központi lakónegyedében. A robbanás után sokakat kórházba szállítottak, négy embert – három nőt és egy férfit – súlyos sérülésekkel kezelnek.

photo_camera Fotó: BJORN LARSSON ROSVALL/TT News Agency via AFP

Az SR svéd közszolgálati rádió úgy tudja, legalább 25 embert szállítottak kórházba. A rendőrség egyelőre csak annyit közölt, hogy vizsgálatot indítottak, de részleteket nem mondtak. Egyelőre nem tudni, mi okozta a robbanást és a tüzet.

photo_camera Fotó: BJORN LARSSON ROSVALL/AFP

A mentőszolgálatok dolgoznak az emberek evakuálásán és a tűz eloltásán. A gázszivárgást kizárták, de azt ők sem részletezték, hogy mi okozhatta a robbanást.

(Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.