260 ezer forintba kerül egy steak Salt Bae, a török sószóró séf londoni éttermében

étel
2021 szeptember 29., 14:58
comments 3

Gyorsan elterjedt a közösségi oldalakon egy számla, melyet a Salt Bae néven elhíresült török sztárséf londoni éttermében kapott egy vendég. Nusret Gökçe nemrég nyitotta meg tizenötödik éttermét, ezúttal a londoni Hyde Parkkal szomszédos Knightsbridge-ben.

photo_camera A Salt Bae néven ismert Nusret Gokce isztambuli éttermében 2020. június elsején. Fotó: OZAN KOSE/AFP

A neten közzétett számla végösszege 1812 font, azaz úgy 750 ezer forint. Egy sima „arany” hamburger 100 font, azaz kb. 41 ezer forint, a saláta 23 font, tehát 9500 forint, két rák tempura 60 font, 25 ezer forint, a főtt kukorica meg 4100 forintnyi fontba kerül. A legdrágább dolog az étteremben az óriás steak, az 260 ezer forintba fáj. Egy kólát viszont meg lehet kapni 3700 forintért, a Red Bull kicsit drágább, 4600 forint az ára. A török teát ingyen szolgálják fel.

Twitteren valaki megjegyezte, hogy kevesebbe kerül elrepülni a séf isztambuli éttermébe, mint elfogyasztani egy vacsorát a londoniban. lehet, hogy így van, bár a törökországi étterem online menüjén nincsenek feltüntetve az árak.

(The Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt