Dobrev - Karácsony - Márki-Zay lehet a sorrend

POLITIKA
2021 szeptember 29., 15:06

Az ellenzéki előválasztás összes szavazatának összeszámolásával várhatóan csak csütörtökre végeznek a szervezők. Viszont nem hivatalos részeredmények folyamatosan szivárognak. Ezek egybevágóan azt sugallják, hogy az eddig feldolgozott szavazólapok alapján

Dobrev Klára nyerheti a miniszterelnök-jelöltek versenyének első fordulóját, és rajta kívül Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter juthat tovább a második fordulóba.

Karácsony feltételezhetően megelőzte Márki-Zayt, de a kettőjük közti különbség kisebb lehet, mint a Dobrev és Karácsony közti különbség.

link Forrás

Fekete-Győr András lesz a híresztelések szerint az utolsó, ötödik helyezett, míg a negyedikként kieső Jakab Péter lehet.

A kiszivárgó hírek szerint szükség lesz második fordulóra, mert Dobrev Klára várhatóan nem szerzi meg a szavazatok több mint felét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.