Hídpillérnek ütközött egy kisbusz az M6-oson, ketten meghaltak

baleset
2021 szeptember 29., 19:21

Oldalára borult, majd hídpillérnek ütközött egy kisbusz az M6-os autópálya 33-as kilométerénél, a Dunaújváros felé vezető oldalon, Ráckeresztúrnál. Információk szerint két ember meghalt, hatan megsérültek - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda este az MTI-vel.

Sebestyén Mária elmondta, hogy a balesetben két férfi vesztette életét, ketten életveszélyes, ketten súlyos, míg ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.
A szóvivő korábban azt közölte, hogy a gépjármű ismeretlen okból szalagkorlátnak, majd hídpillérnek ütközött. Nyolcan utaztak a járműben, amelyből a baleset során többen kiestek.
A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint három mentőhelikopter és hat mentőautó érkezett a helyszínre.
Az érintett útszakaszt lezárták, a helyszínelés jelenleg is tart.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.